Obamacare Eighth Anniversary Celebration

What
Obamacare Eighth Anniversary Celebration
When
3/23/2018, 11:30 AM 2:00 PM
Where
Augustus Hawkins High School - 825 W. 60th Street Los Angeles, CA 90044

Event: 11:30 - 2:00 p.m. (Food will be served between 11:30 and 12:15)
Program 12:30 - 2:00 p.m.

12:30 - Welcome - Administrator Augustus Hawkins High School - 5 minutes
12:35 - Framing the event - Why are we here? Jim Mangia - President, St. John's Well Child & Family Center - 5 minutes (Jim introduces elected official after his opening remarks)
12:40 - Elected Official (Federal Representative or A.G.) - 10 minutes
12:50 - April Verrett - Executive VP, SEIU 2015 - 5 minutes (April introduces elected official after her remarks)
12:55 - Elected Official (Local Elected - LACCD) - 5 minutes
1:00 - Bob Schoonover - President, SEIU 721 - 5 minutes (Bob introduces elected official after his remarks)
1:05 - Elected Official (State Legislator) - 5 minutes
1:10 - Anthony Wright - President, Health Access - 5 minutes (Anthony introduces elected official after his remarks)
1:15 - Elected Official (State Legislator) - 5 minutes
1:20 - Louise McCarthy - President, Community Clinic Association of Los Angeles County - 5 minutes (Louise introduces elected official after her remarks)
1:25 - Elected Official (State Legislator) - 5 minutes
1:30 - Alyssa Milano / Noah Wyle- Protect Our Care Coalition - 5 minutes
1:35 - Consumer/Patient Panel - 20 minutes - (SEIU Local 721 member, SEIU Local 2015 member, Health Access member, St. John's Right to Health member)
1:55 - Jim Mangia - Closing Remarks - 5 minutes

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event